“Livet triller på larvefødder – Og alt det sure bliver sødere” som Juncher kvidrede i sangen “Mogens og Karen”… omend jeg aldrig har fattet sangen, så emmer vores hverdag alligevel derimod af den, dog uden det asociale aspekt :D
Foråret er så småt ved at kunne mærkes (havde dog ikke taget højde for fortsat nattefrost), og jeg har vist fået en lille smule forårs-kuller <3


Ham her <3 Han hedder Mushi (men vi kalder ham bare Pjevs!), og er genboens kat – men han sidder på rækværket til kælderen, og holder øje med os hver eneste morgen, når vi kommer ud af soveværelset – han spiser morgenmad her hver eneste dag <3 Og ja, han er præcis så flot som det anes på billedet :)


Min “morning-coffee”, min kick-starter! Omend særpræget, så er den super effektiv og nærende for krop og sjæl :) Enhver der læser med her ved, at jeg værdsætter min kaffe – og mange forskellige af dem <3 Denne er særpræget da det er en LCHF æggelatte (I kan google jer til det) – lavet med mandelmælk, og tilsat hørfrø og chiafrø for ekstra næring og mæthedsfornemmelse, og serveret i høje latteglas (for nyligt indkøbt med -50% i lokal isenkræm) og med bambussugerør. F-A-N-T-A-S-T-I-S-K!


Jeg er stadig i gang med at opgradere min smykkesamling (som nævnt i sidste post), og for nylig fik jeg dette ring-sæt ind af døren fra Noir – jeg kan ikke lade være med at beundre dem, og de har også allerede høstet komplimenter <3 Jeg havde ligeledes købt et sæt mere fra Shashi, for at kunne få et sæt måne og et sæt stjerner ;)


Foråret kan unægteligt mærkes, og jeg har derfor investeret i “light-udgaven” af min DKNY vinterjakke – en kort model, og mindre varm. Jeg faldt pladask for stilen, lommen på ærmet og igen – pelskraven (som kan tages af!) Find den her :)


Jeg har også været en tur i Plantorama med min mor – manner, hun trængte til at komme ud! #Coronakuller
Heldigvis kom vi tidligt, og var ca. kun 5 mennesker i hele centeret den formiddag, og et par enkelte ansatte. Mor fik stedmoderblomster, og datteren fik fyldt vognen med Hortensia, pink pampasgræs og pæon-løg til hele matriklen! Pæonerne blev for øvrigt sat i silende støvregn dagen efter – og jeg nød det!


På yderligere planterov i Rema 1000 – de havde i sidste uge Hortensia til 39kr pr. stk, så jeg var nede og hamstre 3 mere – to pink til terrassen, og en blå mere til forsiden af huset. Jeg bor jo i Hirtshals (masser af blæst og saltvand!) så valg af botanik er en andelse udfordrende, da ikke alt kan overleve på disse breddegrader ;)


Husets indgang har fået en gedigen overhaling! Det ser måske ikke ud af meget, men det var et kæmpe arbejde! Fik vasket alle hvide paneler rene for alger og snavs, vasket trappen, fandt gammel potte som jeg selv har bragt til huset i tidernes morgen og vasket den ren og plantet Hortensia. Gamle afpillede planter er fjernet, og den tidligere krukke blev også fornyet med ny hortensia. Lidt frou-frou i form af lanterne, “velkommen”-announcement i form af pingviner (julegave) og solcellelys for hygge :) Naboerne roser vores indgang nu :) Skal nu snart i gang med forhaven – der skal plantes pampas og ryddes op! :D #øjenbæ


Dennis har aldrig haft tv i soveværelset – men det har vi nu! Da jeg flyttede ind, lavede vi en omrokering i stuen – derfor blev det lille smart-TV overflødigt i pejsestuen, og det har nu derfor fået plads i soveværelset! Det er selvfølgelig monteret på et justerbart væghæng, så det kan trækkes ud fra væggen! Vi afprøvede for første gang i går aftes, og var begge vældigt begejstrede :) Så dejligt at kunne ligge i sengen og se “Vores svenske drømmeslot” på TV2Play! Og fordi det er et smart-tv, skal man selvfølgelig have ‘cozy fireplace’ app’en!

Næste projekt bliver desuden at få frisket kælderen (og vindueskarme) op med noget hvid maling!


Nye aften-sysler: Hæklet ‘Corona-tæppe!’ Jeg startede for 2 dage siden med at hækle små ‘grydelapper’ i forskellige farver, som senere skal syes sammen til kæmpe tæppe. Mysigt aften-hygge-projekt efter lange dage :)