Da jeg renoverede tørrestuen, smed vi to kommoder ud som faktisk husede alt linned. Både fordi de fyldte absurd meget, og var temmelig uens. Så jeg satte jo ganske vist et mindre dilemma op for mig selv, da vi simpelthen ikke har skabsplads nok i huset, til at opbevare håndklæder og sengetøj+lagner 1 sted. Jeg havde dog en plan – det har jeg jo altid. Og jeg havde længe søgt efter et passende vitrineskab til formålet. Desværre duede ingen af de gængse man finder på Marketplace og dba… hvorfor i alverden er det kun én type at folk har?! :D Men som altid løser problemerne sig jo – nærmest af sig selv! Og det er den typiske historie; man besøger en tilfældig genbrugsbiks, et sted man aldrig før har været, og bum – så står det der! Med alt jeg havde håbet; masser af hyldeplads, men ikke alt for meget glas! Faktisk har jeg aldrig før set den model skab. Endnu bedre var det, at jeg fik handlet det ned til 500kr fra 700kr. Værre var det at få hjem – for det vejer et halv ton (ca.). Men hjem kom det. Og for at det ikke skal være løgn, så skete det hele mens jeg var i gang med at renovere tørrestue! Så typisk mig, at skulle gøre flere ting på én gang. Det var et møjsommeligt og irriterende malearbejde – alle de kringelkroge og udskæringer! Men det lykkedes!

Min plan var at skabet ‘bare’ skulle være hvidt udenpå, men derimod have en anden farve indvendigt. Jeg fik derfor to helt forskellige farveprøver hjem; ‘Indigo Dempet’ og ‘Delightful Pink’ fra Jotun. Beslutningen var faktisk overraskende svær – især fordi jeg ikke er meget for nogen af farverne på større arealer, men på en eller anden måde er både blå og pink vokset på mig! Jeg endte op med Delightful Pink, og måtte glædeligt konstantere, at der var mere end nok af farveprøven til at male hele indersiden af skabet 2 gange!
Alle metaldele på skabet fik en omgang sort metalmaling – og forestil jer lige at male hver enkelt at de små messingsøm…. jeg gør det aldrig igen! :D

Skabet har fået plads i fordelingsgangen i kælderen – lige udenfor badeværelset. Og vi prøver begge stadig at vænne os til, at det nu er derude vi skal hente håndklæderne XD
Derudover indeholder det ligeledes alt sengetøj og lagner, samt en kurvfuld ‘dullegrej’ og alt mit negle-grej – det er skønt at kunne samle alt på ét sted nu! :)

PS: Jeg har desuden fået en idé til, hvor jeg kan bruge ‘Indigo Dempet’…. stay tuned – you’ll be surpriced!