Da jeg så de nye klude fra ‘Klud‘, gibbede det næsten i mig af ren begejstring, og det var lige før der var en lille glædes-dans involveret. I kid you not.
Jeg er lidt hys når det kommer til rengøring. Og bakziller. For hygiejne i et hjem – og specielt i køkkenet – er super vigtigt, men lad os bare sige det som det er; det er også hamrende kedeligt! Jeg synes ellers jeg har gjort mig lidt umage med mine klude – jeg fandt nogle sort/hvide i Kvickly Extra engang, og købte et mindre lager hjem. Den ene slags er med striber, og den anden med tekst. Jeg synes de er fede. Og det gør altser den daglige rengøring lidt sjovere. Men kvaliteten er som enhver anden engangsklud. Og det at vaske dem, gør faktisk bare det hele værre.
Klud har i al sin enkelthed, lige gjort det hele en anelse sjovere; bedre kvalitet (microfiber), og har desuden tilføjet en lille label med ugedagen, så man ved hvornår kluden er fra – hvilket jo ligeledes vil skærpe opmærksomheden omkring, hvornår den bør skiftes! Hvilket er hver dag. Jeg elsker konceptet!

En pakke med 7 klude (én til hver dag), som vist på billedet, koster kun 99,- og de findes også i sort!
Find hele udvalget lige her