happylights_ebay_blondiemoments

wallcalendar_ebay_blondiemoments

I kender mig – ingen grund til at skyde gråspurve med kanoner! Jeg elsker derfor ebay. Man kan altid finde noget derinde, som man ikke synes at kunne undvære! :D Hvilket jeg synes at have gjort vældigt meget brug af, den seneste tid i min lille indretnings-osteklokke! Instagram er en uudtømmelig kilde til inspiration for mig, men jeg kan heller aldrig åbne det, uden at se Kay Bojesen aber, blomster, hvidt på hvidt og happylights. Aberne er jeg ikke helt varmet op til endnu, men alt andet er jeg fan af. Dog føler jeg ikke lige for at give 250kr for en lyskæde, hvis jeg kan finde noget tilsvarende for en slik :-)
Derfor synes jeg lige, at vi skulle have en runde med mine seneste ebay-fund:

Happylights …behøver vist ikke yderligere introduktion! Sælgeren har flere forskellige farver og typer (husk at vælge det rigtige stik). For den model jeg har gav jeg ca. 83kr
Find dem her :-)
Faux tulipaner Ikke at jeg på nogen måde er fan af kunstige blomster, men jeg kan bare ikke altid nå at få fyldt mine faste vaser med friske blomster. Derfor et lidt pudsigt køb, som jeg endte med at blive ret glad for! Latex-tulipanerne ser ret ægte ud, og har efterhånden narret de fleste af mine gæster. Jeg gav 99kr for 20 tulipaner (og de findes i flere farver) – find dem her :-)
Evighedskalender …har fuldendt mit “kaffe-hjørne” i køkkenet :D Men den kan jo bruges overalt i hjemmet – og så kan den både hænge og stå. Find den her :-)