Har priklet & plantet på absolut hyggeligste vis – både blomster og frugt! Går nu og passer og plejer de små spirrer, som langsomt men sikkert er ved at vise sig :)


Spontan beslutning om, at man måtte have et bedre ‘view’ fra drivhusets ene vinduesparti når man engang skal sidde derinde – så Dennis flyttede et par fliser, og jeg skovede og pløjede ligeså spontant et helt bed op, som ligger langs siden af drivhuset op mod hegnet – hentede derefter min mor, og fløj lavt til Plantorama i Aalborg, hvor vi indkøbte både klatrehortensia, hosta og ranunkler (løg)! Og for lige at understrege spontaniteten…. (se næste billede)


…så blev der sørme også plads til et lille havebassin! Ville egentlig have lavet et selv, men besluttede (…spontant…) at et formstøbt ét af slagsen måske var en mere sikker løsning! Vi har frøer i haven, og jeg har en virkelig lyserød idé om, at bassinet vil tiltrække både dem og fine insekter <3 Der mangler naturligvis et par små-justeringer såsom sten omkring og i bassinet, samt planter - jeg vil bl.a have mig en (ægte) åkande!
Vi måtte jo have et sted til al den overskydende jord der blev gravet op fra bedet med havebassinet – så Dennis lavede da bare lige et nyt højbed… som mine krydderurter nu trives i!


Flytning af gammelt køleskab fra garage til græsplæne, maling AF køleskab, og senere maling PÅ køleskab! For sådan et skal man da selvfølgelig have i det kommende orangeri :) Det så altser så tomt ud udenpå…. derfor: valmuer i frihånd #stolt


Min 4 m høje handyman har ikke bare godt vejr, men i særdeleshed også en ganske god udsigt udover nabolaget! Så skete det endelig – det gamle tag blev pillet af (i atomer!) og nyt er kommet på sidste lørdag – det krævede kun lige en enkelt dags arbejde med hjælp fra gode venner (TAK Jesper & Steffen! <3)
Jeg har nørdet en hel del inden det nye tag skulle på – for skulle det egentlig være blåtonet eller klar?! Dilemmaet gav mig næsten søvnløse nætter! Besluttede mig for blåtonet – udelukkende fordi at jeg ikke gider sidde og “squinte” derinde, når solen står højt på himlen. Vi valgte Plastmo EcoLite (100% genanvendeligt PVC materiale) med en lystransmission på 63 % (dvs. de blåtonede) – og da jeg ikke har kunne finde nogle billeder af effekten på de 63% lysgennemgang, får I den simpelthen foræret her! :D Og jo – der er et skønt blåt skær inde i drivhuset nu (men med masser af lys!) – både på regnvejrsdage og i solskin! Minder lidt om et solarie ;)


…og dagen efter vi lagde det nye tag på, kom regnen! Og det har regnet lige siden….

Jeg tror/håber at vi i denne weekend skal i gang med at lægge terrassebrædder på den resterende del af gulvet, som nu er jord, samt bygge en skjuler til mine plantekasser – og SÅ går det sjove i gang: INDRETNINGEN! Jeg er jo tyv-startet med dyrkningen :D