Imellem travlhed, kaffe-pauser og endnu en make-over af baggangen, som om fatter mere maling, har jeg haft et lille hygge-projekt henover weekenden. Duftpinde. Hjemmelawet :D Bare fordi jeg er drøn-træt af den evige lugt af maling her i huset, og ikke mindst lak, som stinker endnu mere end alt andet! Bordpladen i baggangen står for skud denne gang. Fik en vild idé i fredags, og sms’ede min udlejer om det var noget jeg måtte – det måtte jeg gerne. Spild af tid at spørge ham, for han siger altid bare ja til alle mine åndssvage ideer :-) God mand, though.
Aroma diffuseren/duftpinde var noget jeg kom i tanke om undervejs. Og det er så simpelt som ingenting. Faktisk er det bare en genbrugs-diffuser fra Rema 1000 (jeg elsker den med figen), lidt babyolie og noget æterisk olie. Læste et sted at vodka og vand også skulle kunne bruges, men effekten ville ikke være nær så effektiv, som fusionen mellem olie og …ja… olie. Prøvede at fylde beholderen med neutral og parfumefri babyolie og tilsatte derefter omkring 50 dråber pebermynteolie, og stak pindene i. Ventede nogle timer og vendte pindene som man nu skal – sprængfarlig cocktail! Lige lidt i overkanten af mynte XD
Jeg vil helt klart anbefale at bruge omkring de 30-45 dråber – og jo, de kan sagtens blandes med dine favoritdufte :-)