Det stod faktisk færdigt for længe siden – men i samme øjeblik at det gjorde dét, ramte hverdagen lis’som ;) Vi fik travlt, gjorde vi! Med kurser, jobsøgning, renovering (og udlejning) af udlejningshuset, aflevering af leasingbil, jobcenter, corona, vaccine og hvad ved jeg! Alt muligt blev pludselig dynget på vores tallerken – og pludselig blev det sommer! Mine ellers så spæde planter blev pludselig teenagere, og derefter virkelig store! Jeg har høstet mine aller-første agurker (ever!) for 2 dage siden, og nu går jeg og kikker på tomater, vindruer, artiskokker og chili som er på vej – og jeg tager mig så bestemt tid til at stjæle alle de øjeblikke jeg kan, i vores orangeri! Jo – det bugner af grønt, og bobler lidt af lykke derude :)

I mellemtiden er vi gået videre til næste projekt: Haven!
Vi planter & bygger og roder & regerer. Planlægger og river ned, tegner og taler. Og selvom tiden p.t er løbet fra mig her, så er jeg temmelig aktiv på Instagram disse dage – I skal være mere end velkomne til at følge med! :D