Photo 15-10-13 13.56.00_1

Photo 15-10-13 13.56.58_2

Photo 15-10-13 13.58.07_3

Photo 15-10-13 13.58.32_4

Efteråret har meldt sin ankomst – og for mit vedkommende betyder det, at så vidt muligt holder mig lidt mere indendørs. Sommeren skal for mig helst spenderes så meget så muligt udenfor – gerne i en liggestol med en god bog ;-) Efterår og vinter er dog også de årstider, som giver anledning til at gå og pusle om tingene herhjemme i huset. Jeg har bl.a støvet min sketchbook af, og er begyndt at tegne igen, jeg holder af at krybe sammen i sofaen under et tæppe med en god bog og en varm kop te, samt jeg begynder at tænke i kreative baner. Jeg har for nyligt anskaffet mig et par bøtter spraymaling, med en idé om at det nok var på tide at få opgraderet et par småting herhjemme. Oprindeligt var planen mine tøjbøjler og et par lysestager, men som altid har tingene jo en tendens til at gribe om sig hos mig!

I dag var jeg i gang med at rydde op i køkkenet. De sidste par dage har jeg gået og tænkt i opbevaring, så vi kan få befriet lidt plads i skabe og skuffer. Og da jeg endelig har fået smidt det ud, som skulle ud, stod jeg stadig tilbage med pladsmangel. Tanken om genbrug af brugte syltetøjsglas osv. har egentlig aldrig sagt mig det store. Men hvis man nu kunne gøre de ‘gamle sager’ lidt mere indbydende at kigge på? Jeg havde i forvejen nogle glas stående, så en hurtig tanke var at pille alle labels af dem, og male lågene! I mit tilfælde gik det først ud over nogle glas fra Urtekram, hvori der har været kokosolie (af hvilket jeg er stor-forbruger af!). Og det færdige resultat så for mig ikke helt dårligt ud! Lågene var i forvejen sorte, men jeg malede dem mat-sort med spraymaling. Og igen greb tingene om sig, og den ene idé tog den næste: fandt nogle flasker som Hr. B havde købt i Ikea for lidt tid siden (han elsker deres æblemost), og straks fik lågene også en tur med sølv-malingen – og de er nu fyldt med mine favorit-nøddeblandinger. Et glas med Sambal oelek og et glas med Hellman’s mayo gennemgik også hele turen. Hele molevitten blev desuden “Dymo’et” med fine labels (fra min nye dymo, som for øvrigt vist fortjener sit helt eget indlæg!) Så slog det mig at jeg for nyligt har købt Herstal-bakken i en genbrugsbutik på ferien til Søndervig (25kr, det kan man da ikke stå for) – og da den alligevel stod ubrugt i et hjørne, bestemte jeg mig for at den ligeledes godt kunne gøre sig lidt nyttig til min nye opbevaring! Og that’s it, folks. Vores ‘helveds-hjørne’ i køkkenet, som før var optaget af en kæmpe Kenwood-røremaskine og en foodprocessor, er nu omdannet til et funktionelt og dekorativt space :D