Ferm Living Plant Stand | Plakater | Muuto Dots | VITTSJÖ bord

Problembarnet her i boligen er helt klart soveværelset. Jeg har ellers forsøgt at få det til at ligne noget, men jeg er stadig ikke tilfreds. Som jeg ser det, består det stadig af del-komponenter, for tunge møbler, og for tilfældigt dimseri. Det skal være et sted man har lyst til at opholde sig – og jeg ved pr. erfaring at man ligeledes sover bedre i omgivelser man er tilfreds med. Hvilket jeg må trøste mig med, da jeg af uforklarlige årsager, ikke har fået en god nats søvn de sidste 3 uger. Der er ellers intet galt. Udover at inspirations-niveauet er på fuldkommen overload af ideer, fra de ting jeg oplever lige for tiden. Mennesker, personligheder, oplevelser… alt er en uudtømmelig inspirationskilde i øjeblikket, og åbenbaringerne vælter nærmest ned. Og typisk nok har jeg det med at overføre det og bruge det i det der står nærmest ligefor – indretning. Hovedet er så fuld af informationer, at jeg har måtte ty til lister, for at få orden på det hele – derfor denne lille collage.

At flytte en stol, gav pludselig anledning til en helt ny måde at tænke på. 5 min efter stod jeg med Bendtsens boremaskine i hånden, og flyttede galleri-hylder og spartlede huller. Fik lige pludselig en hel ny tilgang til det store bæst af et soveværelse som jeg er i besiddelse af. Må være enhver interiør-entusiasts drøm: kæmpe rum, 3 store vinduer, 3 døre og masser af lys. Not really. Den tidligere lejer havde faktisk opdelt rummet i to – således at sengen stod i den forreste del af rummet, adskilt af en række garderobeskabe bagved, som skulle fungere som et walk-in. Jep, så stort er rummet.
Jeg har en lidt anden tilgang. Det skal hænge sammen, men gerne zoneopdelt. Planlægger et lille læsehjørne (aner ikke om jeg nogensinde får det brugt, men jeg elsker ideen og muligheden), en vanity-zone (det nuværende bord skal erstattes med det på collagen), og nye plakater. Ingen rod, ingen overflødig dimseri. Simpelt, minimalistisk. Clean space. Og masser af planter selvfølgelig. Faktisk bliver den sorte FL plant stand den 3. jeg anskaffer mig XD