3. søndag i advent er kommet og gået – og jeg fatter simpelthen ikke, at det er juleaften lige om lidt! Juletræet er pyntet (halleluja) – det samme er huset. Og vi hygger! Weekenden bød desuden på et besøg hos min mor, hvor vi fik byttet julegaver lidt før tid. Men i disse corona-tider må man jo bøje traditionerne lidt. Derfor fik Dennis og jeg et pengebeløb hver, og mor har fået gavekort fra os i år – som kan bruges når alt det her pandemi-pjat er ovre. Vi var dog ikke i tvivl om, hvad vi ville bruge vores pengegaver på – vi slog dem naturligvis sammen, og hentede på turen hjem en isterningemaskine! Genial opfindelse! Og måske lidt fjollet – men nu kan nytårsaften bare komme anton – champagnen skal nok blive kold!

Apropos champagne – så mangler vi stadig dén og maden. Både til juleaften og nytårsaften. Og to gaver. Sidstnævnte volder flest hovedbrud for mit vedkommende, skal jeg hilse og sige fra min krøllede hjerne. Måske man alligevel kan blive en anelse for afslappet…