Kaffe. Livets nektar. Som morgenstarter (jeg er ikke morgenmads-person), til arbejde, efter arbejde, til møde, forhandlinger, hyggesnak, tidsfordriv, eller bare regulær kedsomhed. Jeg kan altid finde en undskyldning for at “tage en tår kaffe”! Jo – designeret kaffe-tønde. På godt nordjysk. Min morgen hedder altid en kop kaffe, og et spil Choices. Og altid brygget på min Nespresso. Som den opmærksomme læser måske har bemærket er forholdsvis ny! Ikke i mit køkken, men derimod farven. Jeg havde en sort før, som jeg sled op. Det kan åbenbart godt lade sig gøre! Til al retfærdighed skal det dog nævnes, at jeg købte den brugt for mere end 6 år siden. Så det var en svær afsked. Bendtsen (det gode menneske!) overraskede mig dog dagen efter, med en spritny maskine – samme model, men i hvid. Vi er uadskillelige. Tænk jer selv frem til, hvem/hvad jeg taler om ;)

Jeg er den eneste kaffe-drikker i min husstand, så jeg tillader mig at forkæle mig selv herhjemme. Og derfor køber jeg altid de originale Nespresso-kapsler. Jeg har altid været fascineret af café-stilen, og ynder at efterligne den herhjemme, med alt hvad der hører til. Hvilket også inkluderer kaffe-sirup… udelukkende fordi Latté Thiramisu fra Baresso var mit kryptonit! Jeg har aldrig kunne opdrive den sirup de brugte – indtil jeg traf en barista, som tidligere havde været ansat hos netop Baresso. And she spilled the tea! So to speak. 1883 Routin. Og en kaffeelsker på en mission. Alle andre varianter jeg har prøvet, har altid været en ret så…. blah…. oplevelse. Enten er de hvinende søde, eller også er de bare for syntetiske i smagen! Jep – det inkluderer også de pæne flasker fra Nicolas Vahé. Sorry – men de hører altser under den første kategori! 1883 Routin findes i en svimlende udvalg med noget for enhver smag! Så nu udlever jeg dagligt min indre barista-drømme på hjemmefronten med – tadaa! – hjemmelavet Latte Thiramisu! Lykken blev ikke mindre af at opdage, at Routin også sælges i 1L-flasker OG man kan få pumper til dem! Hvor?? Hos kaffedeal.dk.