wall

“10 random facts about me” har længe snurret rundt i blogland. Jeg synes de er sjove, for man får jo et lille indblik i, hvilken person der sidder bag skærmen. Eller bare kendskab til folks neuroser :P Synes heller ikke I skulle snydes for mine – de tog faktisk pænt lang tid at skrive!

1. Jeg kan godt lide horoskoper. Ikke fordi jeg er specielt overtroisk eller spirituel (as if!), men det er som om jeg på en eller anden måde kan være på ‘forkant med hverdagen’. Mine yndlings er dem herfra fordi der er dags- og ugehoroskoper.

2. De eneste DVD-film jeg ejer, er Sex & the City-boksen! Den har til gengæld også fulgt mig gennem maaaaange år! Mistede for flere år siden DVD 1 i sæson 3 (kender I det når en DVD-afspiller stopper med at virke, og man så smider den ud og glemmer skiven der faktisk sidder deri?!), men købte først for nyligt hele dén sæson på amazon til kun 23kr. Så er samlingen igen komplet :D

3. Jeg er perfektionist. Jeg gør aldrig noget halvt, og er desuden pænt god til at drive mine omgivelser til vanvid med det. Kan slet ikke rumme at fx puderne står forkert i sofaen, eller der står ting på køkkenbordet, som ikke skal være der. Jeg kan ikke tolerer rod – nogen påstår endda jeg har rengøringsvanvid. Jeg bitcher dog ikke om det – jeg retter bare ‘fejlene’ helt diskret ;-)

4. Jeg er vild med stearinlys. Det er de fleste dog, men jeg vil alligevel påstå at jeg er en af de få, som formår at have 25 fyrfadsstager, 2 bloklysstager og 5 alm stager til høje lys, i min lille stue! Og nej, iltmaske er ikke et must – jeg bruger kun Windsor-lys :P

5. Til trods for at jeg har abonnement på både ELLE, Costume og Bolig Magasinet, er min guilty pleasure Kig ind! kan næsten ikke gå i Rema uden at skulle have den sladder-sprøjte med hjem hver uge, for derefter at bruge 1 time i sofaen med det om aftenen. De ligger dog aldrig fremme i mit hjem (modsat alle de andre blade), men bliver efter endt læsning opbevaret på badeværelset, hvor de kan underholde gæsterne :P

6. Jeg ser sjældent TV. Men når jeg endelig gør, trykker jeg helt automatisk på kanal 14. MTV. God underholdning, uden at skulle tænke for meget :-) Favoritterne er Snooki & JWoww, Catfish, Beautyschool cop-outs og Teen Mom. Men ser stort set alt de sender.

7. Jeg elsker te! Men jeg drikker aldrig selv andet end Pukka og A.C Perch! Jeg har til gengæld også 30 forskellige slags.

8. Jeg elsker lister! Jeg laver lister over alt. For ikke at glemme noget. Selv en omfattende oprydning kan jeg også finde på at ‘liste op’.

9. Som nævnt i pt. 6, ser jeg sjældent TV. Men jeg har til gengæld Netflix, hvor jeg så ofte jeg kan, sluger den ene dokumentar-film efter den anden! Historie, livsstil, kultur… det meste undtagen krig har interesse. De seneste jeg har set er “Blackfish”, “Wild china”, “Fathead”, “Generation XXL”, “Supersize me” og “The flat”. Der er bare noget enormt informativt over dokumentarer – ét emne at gå i dybden med, og ikke mindst enormt flotte billeder.

10. Billedet øverst oppe er min nuværende desktop ;-)